Waarom een webshop?

Door de groeiende online markt kiezen steeds meer klanten voor het internet om hun aankopen te doen. Dat is normaal, want door het steeds meer groeiende aanbod van de webwinkels hoef je je niet meer te verplaatsen. Dit is de reden waarom veel winkels starten met een webshop als extra verkoopkanaal. En dat heeft nogal wat voordelen:

  • Het bereik uit een veel groter gebied naar klanten toe
  • Een webshop is een online vitrine voor jouw winkel
  • Gemakkelijk online betalen op een vlotte en veilige manier
  • Je bent 24/7 open voor je klanten
  • Klanten herkennen direct jouw online winkel


Ook mobiel
aankopen doenEen professionele en betaalbare website voor iedereen. Reeds vele jaren werken we bij Venosites met WordPress, een CMS dat veilig en betrouwbaar is.

 


Ook mobiel
aankopen doenJe SmartPhone, niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Onze websites worden dan ook ontwikkeld zodat ze  gebruiksvriendelijk zijn op je kleine scherm.

 


Aandacht voor
gebruiksgemakEen mooi ogende webshop is plezant voor je klanten, maar ook het gebruiksgemak is een grote troef en van groot belang

 


Veilig en gemakkelijk
online BetalenEen veilig en vlot betaalsysteem zodat je klanten snel kunnen afrekenen al ze hun inkopen hebben gedaan.

 
parallax background
 

Hoe gaan we te werk

Na een korte kennismaken via mail, telefoon of ontmoeting maken wij een afspraak om een eerste intake gesprek te voeren.

 
Intake gesprek
 
Registratie domeinnaam
 
Ontwerp op maat
 
Aflevering website
 

 

WOOCOMMERCE

 

WordPress, Woocommerce en Pay.be

Door het gebruik van een goed CMS zoals Wordpress beschikken we over veel mogelijkheden voor het bouwen en bewerken van een website. Fotogalerijen, webformulieren, afspraken laten maken, reservaties voor de verhuur van je vakantiewoning, het is allemaal mogelijk. Samen leggen we de eerste bouwstenen van je project en werken dit uit tot een optimale webshop.

 

Reeds vele jaren werken wij samen met Pay.be om alle online betalingen op een veilige en snelle manier te laten verlopen. als er één groot punt van belang is dan is dit de veiligheid van je website

We beschikken ook nog altijd over alternatieve betaalmiddelen om te integreren in je online  webshop.