Je website, je digitale adres.

Webdesign is meer dan mooie afbeeldingen en foto's laten zien aan je bezoekers. Sterke content en strategie zijn belangrijk voor een goede website.

Wij zitten samen van in het begin bij een eerste intake gesprek tot de website online gaat.

Alles wordt nauwkeurig besproken tot in het detail. Luisteren naar het idee van onze klanten staat bij ons centraal.

Wij starten telkens met een sterk ontwerp na een goed gesprek en weten uit ervaring dat dit al een goede match is met wat onze klant wil.

 


Web
DevelopmentEen professionele en betaalbare website voor iedereen. Reeds vele jaren werken we bij Venosites met WordPress, een CMS dat veilig en betrouwbaar is.

 


Mobile
DevelopmentJe SmartPhone, niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Onze websites worden dan ook ontwikkeld zodat ze  gebruiksvriendelijk zijn op je kleine scherm.

 


Professioneel
DesignKom professioneel over bij je bezoeker. Een eerste goede indruk nalaten is heel belangrijk. Alles conform met de huisstijl van je bedrijf.

 


Enkel
MaatwerkElke website heeft zijn eigen vormgeving, het aantal pagina's is niet zo belangrijk, de juiste content van je bedrijf kan al op één pagina geschreven worden. Bij ons is iedere website een stukje maatwerk.

 
parallax background
 

Hoe gaan we te werk?

Na een korte kennismaking via mail, telefonisch (0477295879) of ontmoeting maken wij een afspraak om een eerste intake gesprek te voeren.
 
Intake gesprek
 
Registratie domeinnaam
 
Ontwerp op maat
 
Aflevering website
 

Beginnen met een goed CMS

WordPress, Woocommerce en Pay.be

Door het gebruik van een goed CMS zoals Wordpress beschikken we over veel mogelijkheden voor het bouwen en bewerken van een website. Fotogalerijen, webformulieren, afspraken laten maken, reservaties voor de verhuur van je vakantiewoning, het is allemaal mogelijk. Samen leggen we de eerste bouwstenen van je project en werken dit uit tot een optimale webshop.

 

Reeds vele jaren werken wij samen met Pay.be om alle online betalingen op een veilige en snelle manier te laten verlopen. als er één groot punt van belang is dan is dit de veiligheid van je website

We beschikken ook nog altijd over alternatieve betaalmiddelen om te integreren in je online  webshop. 

 

Responsive
DesignJe website altijd goed leesbaar op computer, laptop, tablet en smartphone. Ook je klanten die onderweg zijn kunnen steeds je online business bereiken steeds op de juiste maat.

 


WordPress
PluginDoor het gebruik van Wordpress hebben wij de mogelijk om performante plugins te gebruiken. Hierdoor hebben we tal van extra mogelijkheden die je website naar een hoger niveau te tillen.


Gebruiks-
vriendelijkReeds vele jaren bouwen wij je website in WordPress. Dit biedt het voordeel dat we dat ook onze klanten hun eigen website zelf kunnen aanpassen en beheren.

 


Online
SecurityDe veiligheid van je website dragen we hoog in het vaandel net zoals de gegevens van je klanten. WordPress zorgt voor een grote veiligheid alsook onze webservers.

 

Je eigen huisstijl

  • Jouw imago: Een goede huisstijl zet de juiste toon en bepaalt voor een groot deel het imago van je bedrijf.
  • Consistentie: Een frisse en verzorgde huisstijl presenteert eenduidig het beeld van je bedrijf naar je klanten, maar ook medewerkers en externe samenwerkingspartners.
  • De aantrekkingskracht: Een mooie huisstijl spreekt alle doelgroepen aan die je wil bereiken en verhoogt je naamsbekendheid.
  • Maak onderscheid in vermogen: Een unieke huisstijl onderscheidt jou van je concurrenten en helpt je succesvoller te worden.
  • Kostenbesparend: Een goed uitgewerkte huisstijl helpt bij de kostenbeheersing doordat regels en hulpmiddelen vastgelegd zijn. Je huisstijl moet niet elke keer opnieuw uitgevonden te worden.
 
parallax background

Mooi design

Samen ontwerpen wij jouw website en volgen je eigen huisstijl.

 

Eerlijke prijs

Je kan rekenen op een
eerlijke prijs voor je website.

 

Goede score in Google

Wij bieden alle voordelen om goed te scoren in Google.

 

Gemakkelijk CMS

Werken met WordPress kan eenvoudig door ons aangeleerd worden.