Nood aan een website
in de regio van Gent?

 Venosites Webdesign is reeds meer dan 20 jaar actief in Affligem.
Neem contact op met Venosites en wij zorgen voor een krachtige website! Ook voor Professionele foto's of filmopname

 

Venosites Webdesign Affligem bouwt jouw website

Venosites als onderdeel van All Publi Affligem bouwt al vele jaren mooie websites met passie voor uitstraling en gebruiksgemak naar uw klanten en site bezoeker toe.

Wij plaatsen zoveel mogelijk goede tags en woorden in je content zodat je website zo hoog mogelijk scoort in Google.

Je volledige huisstijl wordt doorgetrokken in het ontwerp van de website zodat bezoekers je direct herkennen.

Alle websites worden voorzien van de nodige SEO-vereisten zodat deze goed gevonden kunnen worden in de zoekmachines zoals Google.

Wil jij online verkopen dan kun je rekenen op onze vakkundige kennis voor het maken van een online webshop.

 

Responsive
DesignJe website altijd goed leesbaar op computer, laptop, tablet en smartphone. Ook je klanten die onderweg zijn kunnen steeds je online business bereiken steeds op de juiste maat.

 


WordPress
PluginDoor het gebruik van Wordpress hebben wij de mogelijk om performante plugins te gebruiken. Hierdoor hebben we tal van extra mogelijkheden die je website naar een hoger niveau te tillen.


Gebruiks-
vriendelijkReeds vele jaren bouwen wij je website in WordPress. Dit biedt het voordeel dat we dat ook onze klanten hun eigen website zelf kunnen aanpassen en beheren.

 


Online
SecurityDe veiligheid van je website dragen we hoog in het vaandel net zoals de gegevens van je klanten. WordPress zorgt voor een grote veiligheid alsook onze webservers.

 

Je eigen huisstijl

  • Jouw imago: Een goede huisstijl zet de juiste toon en bepaalt voor een groot deel het imago van je bedrijf.
  • Consistentie: Een frisse en verzorgde huisstijl presenteert eenduidig het beeld van je bedrijf naar je klanten, maar ook medewerkers en externe samenwerkingspartners.
  • De aantrekkingskracht: Een mooie huisstijl spreekt alle doelgroepen aan die je wil bereiken en verhoogt je naamsbekendheid.
  • Maak onderscheid in vermogen: Een unieke huisstijl onderscheidt jou van je concurrenten en helpt je succesvoller te worden.
  • Kostenbesparend: Een goed uitgewerkte huisstijl helpt bij de kostenbeheersing doordat regels en hulpmiddelen vastgelegd zijn. Je huisstijl moet niet elke keer opnieuw uitgevonden te worden.

 

Een perfect en veilig CMS

 

WordPress, Woocommerce en Pay.be

Door het gebruik van een goed CMS zoals Wordpress beschikken we over veel mogelijkheden voor het bouwen en bewerken van een website. Fotogalerijen, webformulieren, afspraken laten maken, reservaties voor de verhuur van je vakantiewoning, het is allemaal mogelijk. Samen leggen we de eerste bouwstenen van je project en werken dit uit tot een optimale webshop.

 

Reeds vele jaren werken wij samen met Pay.be om alle online betalingen op een veilige en snelle manier te laten verlopen. als er één groot punt van belang is dan is dit de veiligheid van je website

We beschikken ook nog altijd over alternatieve betaalmiddelen om te integreren in je online  webshop. 

 
parallax background


Enkel
MaatwerkElke website heeft zijn eigen vormgeving, het aantal pagina's is niet zo belangrijk, de juiste content van je bedrijf kan al op één pagina geschreven worden. Bij ons is iedere website een stukje maatwerk.

 


Web
DevelopmentEen professionele en betaalbare website voor iedereen. Reeds vele jaren werken we bij Venosites met WordPress, een CMS dat veilig en betrouwbaar is. Dit voor een betaalbare prijs.

 


Professioneel
DesignKom professioneel over bij je bezoeker. Een eerste goede indruk nalaten is heel belangrijk. Alles conform met de huisstijl van je bedrijf. Logo, kleuren en iconen die bij je passen.

 


Mobile
DevelopmentJe SmartPhone, niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Onze websites worden dan ook ontwikkeld zodat ze  gebruiksvriendelijk zijn op je kleine scherm.

 

 

Mooi design

Samen ontwerpen wij jouw website en volgen je eigen huisstijl.

 

Goede score in Google

Wij bieden alle voordelen om goed te scoren in Google.

 

Eerlijke prijs

Je kan rekenen op een
eerlijke prijs voor je website.

 

Gemakkelijk CMS

Werken met WordPress kan eenvoudig door ons aangeleerd worden.