Ben je op zoek om je te website laten bouwen in de regio van Denderleeuw?

Venosites is al vele jaren gespecialiseerd in Webdesign en al meer dan 20 jaar actief in Affligem en de verre omgeving.
Neem contact op met Venosites en wij zorgen voor een krachtige website!
Ook voor originele foto's of filmopname kun je bij ons terecht.

 

Een laten bouwen website in de regio van Denderleeuw!

Ben je op zoek naar een websitebouwer? Venosites in Affligem als onderdeel van All Publi Affligem heeft diverse klanten in de regio van Borchtlombeek. Een mooie uitstraling en gebruiksgemak voor de bezoeker en uw klant, daarin zijn wij vele jaren gespecialiseerd.

Het plaatsen van zoveel mogelijk goede tags en woorden in je content  zorgen ervoor dat je website hoog scoort in Google.

Je volledige huisstijl wordt doorgetrokken in het ontwerp van de website zodat bezoekers je direct herkennen.

Alle websites worden voorzien van de nodige SEO-vereisten zodat deze goed gevonden kunnen worden in de zoekmachines zoals Google.

Wil jij online verkopen dan kun je rekenen op onze vakkundige kennis voor het maken van een online webshop.

 
parallax background


Enkel
MaatwerkElke website heeft zijn eigen vormgeving, het aantal pagina's is niet zo belangrijk, de juiste content van je bedrijf kan al op één pagina geschreven worden. Bij ons is iedere website een stukje maatwerk.

 


Professioneel
DesignKom professioneel over bij je bezoeker. Een eerste goede indruk nalaten is heel belangrijk. Alles conform met de huisstijl van je bedrijf. Logo, kleuren en iconen die bij je passen.

 


Mobile
DevelopmentJe SmartPhone, niet meer weg te denken in het dagelijkse leven. Onze websites worden dan ook ontwikkeld zodat ze  gebruiksvriendelijk zijn op je kleine scherm.

 


Web
DevelopmentEen professionele en betaalbare website voor iedereen. Reeds vele jaren werken we bij Venosites met WordPress, een CMS dat veilig en betrouwbaar is. Dit voor een betaalbare prijs.

 

Je eigen huisstijl

  • Jouw uitstraling: Een goede huisstijl zet de juiste toon en bepaalt voor een groot deel het imago van je bedrijf.
  • continuïteit: Een frisse en verzorgde huisstijl presenteert eenduidig het beeld van je bedrijf naar je klanten, maar ook medewerkers en externe samenwerkingspartners.
  • Binding met je klant: Een mooie huisstijl spreekt alle doelgroepen aan die je wil bereiken en verhoogt je naamsbekendheid.
  • Maak onderscheid in vermogen: Een unieke huisstijl onderscheidt jou van je concurrenten en helpt je succesvoller te worden.
  • Duurzaam: Een goed uitgewerkte huisstijl helpt bij de kostenbeheersing doordat regels en hulpmiddelen vastgelegd zijn. Je huisstijl moet niet elke keer opnieuw uitgevonden te worden.
 

Gemakkelijk CMS

Werken met WordPress kan eenvoudig door ons aangeleerd worden.

 

Goede score in Google

Wij bieden alle voordelen om goed te scoren in Google.

 

Eerlijke prijs

Je kan rekenen op een
eerlijke prijs voor je website.

 

Mooi design

Samen ontwerpen wij jouw website en volgen je eigen huisstijl.